Luostarin hautausmaa, Salzburg, Itävalta

Salzburg, Itävalta

Luostarin hautausmaa Salzburgissa, Itävallassa. Tällaiset kohteet näyttävät keskiaikaisilta riippumatta siitä, milloin ne on rakennettu. Varjojen leikki oli kuitenkin liian kiehtova ohitettavaksi. Ajatelkaa kuvaa itävaltalaisten makaaberien mieltymysten visuaalisena ilmentymänä.

 

Sebastian Buchner

Valokuvaaja, kirjoittaja, uneksija, matkaaja. Osaa vähän kaikenlaista. Uskoo ihmisyyteen ja kummallisiin asioihin. Yksin ollessaan miettii kauniita ja vaarallisia ajatuksia. Pitää tarinoista ja utuisista ääriviivoista ja kissoista.
Bookmark the pysyvä linkki.

Vastaa

Jos sähköpostisi on rekisteröity gravatar-palveluun, saat kasvokuvasi näkyviin kommentin yhteydessä.

Sähköpostiosoitettasi ei ilmoiteta julkisesti. Vaaditut kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>