Piemonte, Italia

Piemonte

Kun yritän sanoa jotain Piemontesta, tuntuu kuin kirjoittaisin turistikatalogia (jota olen tosiaan joskus tehnyt). Täytyy kuitenkin myöntää Piemontessa ottamieni kuvien äärellä, että nämä ovat kauniita pikkukyliä. Sellaisia paikkoja, joissa elämä loksahtaa oudolla tavalla kohdalleen. Ongelmat pysyvät kätkössä alitajunnan maanalaisissa onkaloissa.

 

Sebastian Buchner

Valokuvaaja, kirjoittaja, uneksija, matkaaja. Osaa vähän kaikenlaista. Uskoo ihmisyyteen ja kummallisiin asioihin. Yksin ollessaan miettii kauniita ja vaarallisia ajatuksia. Pitää tarinoista ja utuisista ääriviivoista ja kissoista.
Bookmark the pysyvä linkki.

Vastaa

Jos sähköpostisi on rekisteröity gravatar-palveluun, saat kasvokuvasi näkyviin kommentin yhteydessä.

Sähköpostiosoitettasi ei ilmoiteta julkisesti. Vaaditut kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>