Viikon kuva: Niagaran putoukset, Ontario, Kanada

Viikon kuva Niaga - Tessa Androutsopoulos

Olin syksyn 2010 taideresidenssissä Ontarion Pictonissa. Pari päivää ennen paluumatkaa havahduin siihen, etten ollut juurikaan nähnyt Kanadaa Pictonin kylää ja Torontoa lukuun ottamatta, joten varasin turistimatkan Niagaraan. Pakettimatkaan kuuluivat bussimatkat, opastus putouksilla ja viinin maistelu kahdella viinitilalla. Tosi keski-ikäistä. Onneksi jo menomatkalla tutustuin söpöön ranskalaiseen poikaan, jonka kanssa päätimme skipata opastukset ja keskittyä viiniin ja maisemiin. Ihanaa oli. Gaspardille terveisiä.

 

Athanasia Androutsopoulos

Ateenalais-lappeenrantalainen taidegraafikko, taidehistorioitsija ja tarinankertoja. Framen ohjelma-assistentti. Onnellinen äiti ja iloinen hippi. Reissaa nykyään harkitummin kuin ennen ja haluaisi kovasti löytää joululahjapaketista lapsenkantorinkan. Matkustaa ennen kaikkea hyvien prässien ja söpöjen poikien perässä.

Viimeisimmät julkaisut: (katso kaikki)

Bookmark the pysyvä linkki.

Vastaa

Jos sähköpostisi on rekisteröity gravatar-palveluun, saat kasvokuvasi näkyviin kommentin yhteydessä.

Sähköpostiosoitettasi ei ilmoiteta julkisesti. Vaaditut kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>