Belvedere, Wien, Itävalta

Sebastian Buchner, Kulkuri.org

Jos joku kaupunki maailmassa on kotini, se on Wien. Tämä sfinksi vahtii Ylä-Belvederen linnaa, jota on asuttanut muiden muassa Eugène Savoiji ja jossa on nykyään suurin Gustav Klimt -kokoelma maailmassa. Sfinksi myös heittelee ohikulkijoille lievästi vihjailevia kysymyksiä.

 

Sebastian Buchner

Valokuvaaja, kirjoittaja, uneksija, matkaaja. Osaa vähän kaikenlaista. Uskoo ihmisyyteen ja kummallisiin asioihin. Yksin ollessaan miettii kauniita ja vaarallisia ajatuksia. Pitää tarinoista ja utuisista ääriviivoista ja kissoista.
Bookmark the pysyvä linkki.

Vastaa

Jos sähköpostisi on rekisteröity gravatar-palveluun, saat kasvokuvasi näkyviin kommentin yhteydessä.

Sähköpostiosoitettasi ei ilmoiteta julkisesti. Vaaditut kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>