Kolmossivun kulkuri: Paddy

Paddy ja viiksivaha

1. Miksi kulkuroit?

Haluan avartaa mieltäni ja näköalojani ja ylipäätään nähdä, miten “ne muut” elävät. Ja pitää hauskaa! Eiks jeh!

2. Mikä on juuri nyt paras paikka maailmassa?

Mongolia. Oli mieletöntä päästä todistamaan tuon upean kansan ikiaikaista paimentolaiselämäntapaa. Myös maisemat ovat uskomattomia ja ihmiset äärimmäisen ystävällisiä (Ulan Batorin ulkopuolella).

3. Oudoin reissu, jonka olet tehnyt?

Ajoimme Sri Lankan halki tuk-tukilla. Emme suunnitellet reissua mitenkään. Kyselimme vain Negombossa, olisiko mahdollista vuokrata oma tuk-tuk ja heti viisi miestä säntäsi etsimään meille kulkuvälinettä. Kiersimme koko maan hieman yli kuukaudessa. Ajopelimme ”Terry” oli oikea helmi – ehkä vähän äänekäs, mutta muuten mitään ongelmia ei ollut. Myöskään srilankalaisten kanssa ei tullut hankaluuksia. Toimimme matkan aikana useaan otteeseen paikallisten taksipalveluna – ilmaiseksi, totta kai.

4. Karuin vamma tai tauti, josta olet matkoillasi kärsinyt?

Palmunlehti työntyi vajaat kolme senttiä oikean peukaloni kynnen alle. Oltiin tekemässä nuotiota kännissä… huomattiin, ettei palmu edes pala kovin hyvin. Ehkei niin karua, mutta tosi kivuliasta.

5. Vaarallisin hetki matkoillasi?

Työskentelin karjatilalla ja onnistuin suututtamaan sonnin. Se jahtasi minua pitkin pihamaata kunnes syöksyin turvaan aidan yli. Ei ollut hienoimpia hetkiäni. Osaanpa jatkossa olla kiusaamatta kärttyisiä sonneja.

Kolmossivun cowboy

6. Kaunein hetki matkoillasi?

Meiltä oli loppunut polttoaine Vietnamissa, kun meidät viittilöitiin sisään taloon. Maailman ihanin perhe auttoi meitä ja hemmotteli meitä eikä pyytänyt mitään vastineeksi.

7. Kerro yhdestä kiinnostavasta ihmiskohtalosta, jonka olet matkatessasi kohdannut

Tapasin Mongoliassa perheen, joka oli matkustellut ympäri maailmaa työntöpyörän selässä. Äiti, isä ja kolme raivostuttavan äänekästä pikkulasta! Se oli melkoinen näky. Mutta myös läpeensä suloinen.

8. Mitä vihaat kulkurielämässä?

Rakastan kulkurielämää, mutta on raskasta aina hyvästellä niin paljon hienoja ihmisiä.

9. Mitä kaipaat kotimaastasi?

Äidin keittämää teetä.

10. Oletko sinkku?

Jep.

 

Oletko kulkuri? Lähetä toimituksen sähköpostiin vastaukset yllä oleviin 10 kysymykseen ja 2-5 kuvaa sinusta tien päällä. Rohkeasti vain!

 

Bookmark the pysyvä linkki.

Vastaa

Jos sähköpostisi on rekisteröity gravatar-palveluun, saat kasvokuvasi näkyviin kommentin yhteydessä.

Sähköpostiosoitettasi ei ilmoiteta julkisesti. Vaaditut kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>