Terranigma: Sagrada Familia, Barcelona, Espanja

Sagrada Familia, Barcelona, Espanja | Sebastian Buchner | kulkuri.org

Antonio Gaudin mielipuolinen mestariteos, Sagrada Familia, näyttää kasvikudokselta tai kristallisen ihmiskehon sisuskaluilta. Katedraali saa itsepäisimmänkin eksistentialistin tai ateistin saavuttamaan hetkellisen tiedon jostakin elämän tuolla puolen piilevästä… tai ainakin se voi pyöristää kaikkein terävimpiä intellektuaalisia kulmia.

 

Sebastian Buchner

Valokuvaaja, kirjoittaja, uneksija, matkaaja. Osaa vähän kaikenlaista. Uskoo ihmisyyteen ja kummallisiin asioihin. Yksin ollessaan miettii kauniita ja vaarallisia ajatuksia. Pitää tarinoista ja utuisista ääriviivoista ja kissoista.
Bookmark the pysyvä linkki.

Vastaa

Jos sähköpostisi on rekisteröity gravatar-palveluun, saat kasvokuvasi näkyviin kommentin yhteydessä.

Sähköpostiosoitettasi ei ilmoiteta julkisesti. Vaaditut kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>