Terranigma: British Museum, Lontoo, Englanti

British Museum, tasan eivät käy onnen lahjat veistoksillakaan | Sebastian Buchner | kulkuri.org

Joskus kun harhailen museon halki ja minulla on liikaa aikaa, kuvittelen veistosten olevan eläviä. Heillä on päivästä toiseen samat näköalat, he kuuntelevat joka aamu liikuntakyvyttömien naapuriensa samat tylsät hölinät, ja niin edelleen. Tälle raukalle on jaettu erityisen kurjat kortit: miltei sadan vuoden ajan hän on joutunut tuijottamaan jäljennetyn Donatellon Daavid-patsaan persausta.

 

Sebastian Buchner

Valokuvaaja, kirjoittaja, uneksija, matkaaja. Osaa vähän kaikenlaista. Uskoo ihmisyyteen ja kummallisiin asioihin. Yksin ollessaan miettii kauniita ja vaarallisia ajatuksia. Pitää tarinoista ja utuisista ääriviivoista ja kissoista.
Bookmark the pysyvä linkki.

Vastaa

Jos sähköpostisi on rekisteröity gravatar-palveluun, saat kasvokuvasi näkyviin kommentin yhteydessä.

Sähköpostiosoitettasi ei ilmoiteta julkisesti. Vaaditut kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>