Terranigma: Tanger, Marokko

Terranigma: Tanger, Marokko | Sebastian Buchner | kulkuri.org

Tanger… Kaupungin medina on uhkaava ja epämiellyttävä. Rantaviiva on sekoitus rapistuvaa satamakaupunkia ja kiinteistösijoittajan unelmaa. Syrjemmältä voi autoileva matkaaja löytää pieniä kukkuloita, joista osaa peittävät lähiöt, osaa slummit ja hökkelikylät – ja osan päällä seisoo tyhjillään hienoja vastarakennettuja taloja.

 

Sebastian Buchner

Valokuvaaja, kirjoittaja, uneksija, matkaaja. Osaa vähän kaikenlaista. Uskoo ihmisyyteen ja kummallisiin asioihin. Yksin ollessaan miettii kauniita ja vaarallisia ajatuksia. Pitää tarinoista ja utuisista ääriviivoista ja kissoista.
Bookmark the pysyvä linkki.

Vastaa

Jos sähköpostisi on rekisteröity gravatar-palveluun, saat kasvokuvasi näkyviin kommentin yhteydessä.

Sähköpostiosoitettasi ei ilmoiteta julkisesti. Vaaditut kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>