Tavarani sunnuntaina 5. huhtikuuta 2015 sijainnissa 12°26′0″ N, 86°53′12″ W

Hajuvesi, Calvin Klein, 50 ml. - Maija Kauhanen - Kulkuri.org

Varvassandaalit, mustat, Kambodža. Vaellussandaalit, pinkit, Nicaragua. Maastojuoksukengät, North Face, Yhdysvallat. Kangaskengät, mustat hopeisella kimalteella, Meksiko.

Kuusi hihatonta paitaa. Body, sininen, Portugali. T-paita. Kolme pitkähihaista puuvillapaitaa, yksi pinkki, yksi harmaa, yksi Disney-prinsessakuosinen. Huppari, musta, Primark. Villahuppari, raidallinen, Meksiko. Anorakki, musta, R-collection. Neljät rintaliivit. Kahdet urheilurintaliivit. 12 sukat. Yhdeksät alushousut. Trikoohame, musta, H&M. Kellohame, trikoota, pinkki. Mekko, musta, kukallinen. Haalari, hihaton, kukallinen. Viidet leggingsit, eripituisia, neljät mustat, yhdet pinkit. Tuulipuvunhousut, mustat. Juoksutrikoot, Nike. Farkkuleggingsit, mustat. Pyjamanhousut, ruudulliset. Bikinit, pinkit. Uimapuku, musta. Saronki, punainen, Thaimaa. Huivi, kukallinen, Sri Lanka. Säärystimet, mustat. Pipo, mustahopeinen, Berliini. Rannenauha, froteeta. Lippalakki, musta. Sadeviitta, muovia, musta.

Parasetamoli 1000 mg, 9 kpl. Parasetamoli 500 mg, 3 kpl. Ketoprofeeni 25 mg, 4 kpl. Finrexin, 8 annospussia. Ranitidiini 150 mg, purkki, Yhdysvallat. Pantopratsoli 20 mg, 5 kpl. Pantopratsoli 40 mg, 3 kpl. Antasiditabletteja, 9 kpl, Thaimaa. Rennie-imeskelytabletteja, 12 kpl. Pepto-Bismol-imeskelytabletteja, rasia. Loperamidi 2 mg, 23 kpl. Desloratadiini 5 mg, 3 kpl. Loratadiini 5 mg, 5 kpl. Setiritsiini 10 mg, 19 kpl. Vagibalance-kapseleita, 4 kpl. Malariatabletteja, 12 kpl. Antibioottikuuri, Kefalex, Suomi. Orisykliini 500 mg, 100 kpl. Dimenhydrinaatti 50 mg, 9 kpl. Oksatsepaami 15 mg, 4 kpl. Loratsepaami 2 mg, 6 kpl.

Isopropyylialkoholi, pullo, Thaimaa. Jodiliuos, pullo, Kambodža. Nenäsumute, pullo, Suomi. Bepanthen, putkilo. Canesten, putkilo, klotrimatsolia 10 mg/g. Betnovate-C, putkilo, lytyssä.

Veteen sekoitettava maitohappobakteerijauhe, annospussi, Saksa. Maitohappokapseleita, Idoform, iso purkki, Suomi. Rehydraatioliuosjauhe, kaksi annospussia, Honduras. Elektrolyyttijuomatabletteja, 12 kpl. Vedenpuhdistustabletteja, purkki, Yhdysvallat.

Käsivoide, kookoksentuoksuinen, peltirasia. Käsidesi, kookoksentuoksuinen, pullo. Kosteusvoide, putkilo. Deodorantti, Rexona. Hammastahna, Sensodyne. Hyttysmyrkky, 30 % DEET:iä, 100 ml. Pullo kookosöljyä, pullo Thaimaasta, öljy Meksikosta. Hajuvesi, Calvin Klein, 50 ml. Tiikeribalsami, purkki, Thaimaa. Karvanajon jälkeen levitettävä geeli, RFSU. Zero Bumps Bikini Spray, 50 ml, Yhdysvallat. Liukuvoide, putkilo, Meksiko. Liukuvoide, luomu, kokeilupakkaus, Yhdysvallat. Asetoni, pieni pullo. Aloe vera -geeli. Aurinkovoide, Nivea. Sampoo. Suihkusaippua. Kaksi pulloa hoitoainetta.

Hiusharja, Nicaragua. Hammasharja. Karvanajoterä varsineen, Gillette. Kolme karvanajovarren vaihtoterää. 32 paria korvatulppia. Kaksi paria lentokorvatulppia. Haavateippiä. Kaksi kuukuppia, Lunette ja DivaCup. Kynsisakset. Silmälasien kiristysruuvimeisseli. Pinsetit. Meikkikynän teroitin. Mittanauha. Kuumemittari, Omron. Hammasharjan suojus, ei käytössä. Pahvinen kynsiviila. Sideharsorulla. Paketti sidetarpeita, vietnaminkieliset tekstit. 24 kondomia. Kolme naisten kondomia. Neljä rakkolaastaria. 16 laastaria, kaksi isoa, kaksi keskikokoista, 12 pientä. Hengityssuojain, kertakäyttöinen, Kambodža.

Kaksi froteepyyhettä, iso ja keskikokoinen. Iso ruudullinen nenäliina, Intia. Kaksi mikrokuituliinaa. Kosteuspyyhkeitä, 10 kpl. Vessapaperia, pätkiä neljästä eri rullasta. Kaksi pakettia nenäliinoja, 7/11. Kaksitoista vanupuikkoa, Meksiko. Vanulappuja, luomupuuvillaa, Rainbow.

Huulirasva. Peitepuikko. Puuteri vippoineen. Aurinkopuuteri. Puuterihuiska. Valokynä. Ripsiväri. Huulikynä. Silmänrajauskynä, musta. Silmänrajauskynä, nysä, valkoinen. Silmänrajauskynä, violetti. Kulmavaha, Lumene. Kolme huulipunaa. Kolme pulloa kynsilakkaa, sininen, nude, punainen.

Silmälasit, metallisankaiset. Aurinkolasit, vahvuuksilla. Rannekoru, Kambodža. 21 paria korvakoruja neljässä eri pussukassa. Kaksi paritonta korvakorua. Neljä lävistyskorua, joista kolme käytössä. Kolme lävistyskorun palloa. Rannekoru, hopeinen, isoisältä. 16 binditarraa, Intia. Nilkkakoru, rikkinäinen, Intia. Kaksi varvassormusta, ruosteisia, Intia. Kuusi väliaikaista kimalletatuointia, Guatemala. Muovihelmet, mustat, Helsinki. Rintanappi tekstillä ”Tårta på tårta”. Kaksi rintanappia tekstillä ”heydenver.org”. Kent-rintanappi. Virkattu rintakoru, nalle, oranssi. Kaulakoru, H&M, Malesia. Lasinen riipus, äidiltä. Keraaminen riipus, äidiltä. Kolme sormusta. Nilkkakoru, Thaimaa, käytössä. Nilkkakoru, rikkinäinen, ystävältä, Meksiko. 38 hiuspinniä. Kolme kangasmerkkiä, odottavat ompelua rinkkaan. 14 rannenauhaa, muovia, mustia. Kahdeksan hiuslenkkiä.

Sarah Waters: The Little Stranger, Portugali. Meditaatiokirja Wayfaring, Sri Lanka. Laurence Sterne: A Sentimental Journey Through France and Italy, Ranska. Hari Kunzru: Gods Without Men, Portugali. Antti Nylén: Halun ja epäluulon esseet, lainassa. Jeffrey Eugenides: Middlesex, Meksiko. Karl Ove Knausgård: Min kamp 3, lahja. Point it -kuvasanakirja. Sähkökirjan lukulaite, NOOK, valkoinen, Yhdysvallat.

Pienkustannerunolehti, Meksiko. San Josén kartta. Leónin kartta. Managuan kartta. Kaksi kirjanmerkkiä. Kaksi vihkoa, ruskeita, Moleskine, Helsinki. Muistikirja, mustaoranssi, Phnom Penh. Pieni vihko tekstillä ”Peace & Love”, León. Nauhakansio, muovia, punainen. Kaksi muovitaskua.

Lyijytäytekynä. Kaksi mustaa geelikynää. Kaksi kuulakärkikynää. Permanenttitussi, musta, kuivunut. Pyyhekumi. Post-it-merkkauslappuja, keltaisia.

Kannettava tietokone, tarroin koristeltu, Apple. Kaksi ulkoista kovalevyä, WD ja Toshiba, valkoinen ja musta. Älypuhelin, oranssi, Nokia. Kamera, musta, Olympus. Kolme USB-muistitikkua. Kaksi SD-muistikorttia. Nettitikku. Kännykkä, Nokia 2690. Urheilukuulokkeet, siniset, Sennheiser. Nappikuulokkeet, mustat, Nokia.

Kannettavan tietokoneen laturi, Apple, amerikkalainen pistoke. Älypuhelimen laturi, Nokia, brittiläinen pistoke. Kameran laturi, eurooppalainen pistoke. Kännykän laturi, Nokia, vanha. Monitoimiadapteri, valkoinen. Eurooppalaisesta amerikkalaiseen pistokkeeseen muuntava adapteri, musta. Kaksi ulkoisen kovalevyn USB-kaapelia. Sähkökirjan lukulaitteen USB-kaapeli. Tuntematon USB-kaapeli. Muovinen tikku tekstillä ”Olympus”. Kaksi muovista tikkua tekstillä ”Sennheiser”. Kameran hihna, käyttämätön. Kaksi AA-paristoa, tyhjiä.

Passi, myönnetty Helsingissä 7.6.2013. Kolme tulliselvityslomaketta. Kaksi kuittia maahantulo- tai maastapoistumisverosta. Kaksi bussilippua. Neljä lentolippua. Kahdeksan passikuvaa. Singaporen maahantulolomake, käyttämätön.

Luottokortti, MasterCard. Pankkikortti, Visa Electron. Pankin avainlukukortti. Henkilökortti, ei voimassa. Kaksi vakuutuskorttia, Cigna, vanhoja. Kela-kortti, ei voimassa. Eurooppalainen sairaanhoitokortti, ei voimassa. Opiskelijakortti, ei voimassa. Kuntosalikortti, Helsinki. HSL:n matkakortti. Elinluovutuskortti. Kakkosluokan postimerkki, suomalainen. Yliopistopainon kopiokortti. HelMet-kirjastokortti. Pankkikorttikotelo, jossa kolme pientä valokuvaa, neljä Gandhi-postimerkkiä ja onnenkeksin sisällä ollut sananlasku.

2680 Costa Rican colónia. Kolme euroa. 0,15 Guatemalan quetzalia. 3,50 Meksikon pesoa. 2182,25 Nicaraguan córdobaa. 146,80 Yhdysvaltain dollaria.

Kahdeksan käännössopimusta. Vuokrasopimus, vanha. Vakuutuskirja, vanha. Työtodistus, Stockmann, suomeksi ja englanniksi, kopio. Todistus filosofian maisterin tutkinnosta, Helsingin yliopisto, kopio. Verokortti, vanha. Rokotuspapereita, Berliini. Vakuutusyhtiön korvauksenhakulomakkeita. Kaksi rokotuskorttia, WHO. Viisi käyttöohjetta, takuupaperia tai pakkausselostetta.

Käsin piirretyt treeniohjeet kuntosalille. Lista sukulaisten osoitteita. Viidet yhteystiedot erillisillä paperilapuilla. Kuusi postikorttia. 11 ystäviltä saatua piirrosta, askartelua tai valokuvaa. Pääsylippu Angkorin temppelialueelle. Kirjekuori, valkoinen, käyttämätön. Vanhoista muistikirjoista revittyjä sivuja. Kaksi käyntikorttia. Rostockin puolimaratonin juoksijanumero. Silmälasiresepti, Nissen. Neljän eri prepaid-liittymän mukana tulleet paperit. 13 kuittia. 11 Kulkuri.org-tarraa. Lissabonilaisen kulttuuriyhdistyksen jäsenkortti.

Saippuakuplapullo. Kolme pientä täydennyspulloa saippuakuplanestettä, Hello Kitty -kuosilla. T-näppäin, MacBookin, rikkinäinen. Avaimenperä, Chartresin katedraalin labyrinttiä esittävä, metallia. Avain, Kraft, sopii Herttoniemessä sijaitsevan vuokravaraston riippulukkoon. Suitsuketikku, kopaali, Meksiko. Kolme pussinsulkijaa. Seksilelu, violetti. Kaksi lankarullaa, musta ja valkoinen. Kolme muovihelmeä. Yksi lasihelmi. Kolme turkiskoukkua. 15 hakaneulaa. Paperiliitin, vääntynyt. 11 nuppineulaa. Kolme ompeluneulaa. 20 cm mustaa vahattua nyöriä. Pussillinen helmiä ja hopealankaa. Uimalasit, Adidas. Rulla ilmastointiteippiä, sydänkuvioista. Monitoimiveitsi. Lusikka-veitsi-haarukkasetti, kokoon kääntyvä. Kaksi palomiehenhakaa. 13 korvakuulokkeiden vaihtopäätä, silikonia, eri kokoja ja värejä. Pätkä maalarinteippiä vanupuikon muovivarteen käärittynä. Neljä SIM-korttia erimaalaisiin liittymiin. Riippulukko, numeroyhdistelmällä. Taskulamppu. Simpukankuori. Kissakäsinukke, tottelee nimeä Pedro. Tupakkapaperia, kolme pakettia. Kahdeksan savuketta, Marlboro. Sytytin, valkoinen, BIC. Sateenvarjo, sateenkaarenvärinen, New York. Makuupussi, McKinley, Ranska.

Rinkka, punakeltainen, Jack Wolfskin. Reppu, skeittimallinen, musta, Eastpak. Olkalaukku, harmaa. Vyölaukku, kuviollinen. Neljä meikkipussia, erikokoisia. Kuusi nailonpussia, kiristysnyörillä, erivärisiä, Helsinki. Juoksukilpailusta saatu nyörillinen nailonreppu, Portugali. Kaksi kudottua pussukkaa, Meksiko ja Guatemala. Vesipullolaukku, Guatemala. Kannettavan tietokoneen suojus, neopreeniä, harmaa. Ulkoisen kovalevyn suojus, neopreeniä, musta. Pariton violetti sukka, ulkoisen kovalevyn kotelona. Sähkökirjan lukulaitteen suojus, neopreeniä, turkoosi. Kameran kotelo, musta. Nailonpussi kuulokkeille, musta. Passipussi, beige, Saksa. Pussukka, musta, hihnalla. Kukkaro, linnunmuotoinen, vihreä. Älypuhelimen kotelo, violetti, Guatemala. Käsivarteen kiinnitettävä älypuhelimen kotelo kuntoiluun. Sininen nailonpussukka, Everest. Penaali, pieni, musta. Kaksi monitoimiveitsen koteloa. Pussukka, neonvihreä, repunmuotoinen, Eastpak. Sydämenmuotoinen peltirasia. Kaksi silmälasikoteloa. Hammasharjakotelo. Kangaskassi, Akateeminen Kirjakauppa. Seitsemän tyhjää muovipussia.

 

13 korvakuulokkeiden vaihtopäätä, silikonia, eri kokoja ja värejä. - Maija Kauhanen - Kulkuri.org

Sähkökirjan lukulaite, NOOK, valkoinen, Yhdysvallat. Laurence Sterne: A Sentimental Journey Through France and Italy, Ranska. - Maija Kauhanen - Kulkuri.org

Teksti on saanut innoituksensa Georges Perecin novellista “Suuntaa-antava luettelo nestemäisestä ja kiinteästä ravinnosta, jonka olen niellyt vuoden tuhatyhdeksänsataaseitsemänkymmentäneljä aikana”, suomentanut Maija Kauhanen, teoksessa Aleksi Pöyry (toim.): Granta 1: Ruoka, Otava 2013.

 

Mainos
Kokoelmateos Granta 1: Ruoka on myynnissä edullisesti Adlibris-kirjakaupassa. Klikkaa itsesi ostoksille.

Maija Kauhanen

Kaunokirjallisuuden suomentaja, joka on elänyt tien päällä keväästä 2012. Tulee hyvälle mielelle keskiaikaisista labyrinteista ja dancehall-musiikista. Rakastaa Helsinkiä, varsinkin ollessaan kaukana sieltä.
Bookmark the pysyvä linkki.

Vastaa

Jos sähköpostisi on rekisteröity gravatar-palveluun, saat kasvokuvasi näkyviin kommentin yhteydessä.

Sähköpostiosoitettasi ei ilmoiteta julkisesti. Vaaditut kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>