Kuvien ja tekstien oikeudet

  • Kulkuri.org ei pidätä tekijänoikeuksia yksittäisiin valokuviin. Kuvat pysyvät valokuvaajan tai muun oikeudenomistajan omaisuutena myös julkaisun jälkeen.
  • Yksittäisiä poikkeuksia lukuun ottamatta kaikki Kulkuri.orgin toimitettu sisältö (mm. artikkelit ja teksteillä varustetut valokuvajulkaisut) on lisensoitu Creative Commons Nimeä-Epäkaupallinen-Ei muutoksia 4.0 Kansainvälinen -käyttöluvalla.
  • Tämä tarkoittaa, että kuka tahansa saa julkaista uudestaan Kulkurin artikkeleita, kunhan julkaisun yhteydessä ilmoitetaan selkeästi artikkelin alkuperä ja kirjoittaja. Uudelleenjulkaisujen tulee olla myös varustettu samalla lisenssillä.
  • Huomaa, että tämä lisenssi ei oikeuta ketään julkaisemaan asiayhteydestä irrotettuja yksittäisiä kuvia. Jos haluat käyttää Kulkurin julkaisemia valokuvia muissa yhteyksissä, ota ensin yhteyttä toimitukseen.

Vastaa

Jos sähköpostisi on rekisteröity gravatar-palveluun, saat kasvokuvasi näkyviin kommentin yhteydessä.

Sähköpostiosoitettasi ei ilmoiteta julkisesti. Vaaditut kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>